nämen tjennnare!

Jag försöker att uppdatera lite oftare, men de bli som sagt när jag får internet at home! jag känner att det är så många som ha träningshysteri att det är inte sant! Och folk verkar vara så brydda över hur allt ska se ut och hur det ska vara, jag känner att det bara räcker med att man far ut och går eller springer några gånger i veckan och att man behöver inte ett årskort för att räknas som nyttig. det finns så många som har årskort till hittan och dittan men jag däremot, jag har inget.
So what? (om jag gymmar är det närmaste i dalkarså, men där måste man ha med sig målsman eller annan vuxen och since vi är mitt i en flytt, så åker pappa aldrig dit) 
ibland mår jag dåligt över detta fenomen- jag kan inte vara å gymma, skulle aldrig ha tid med att gymma i stan. Jag är inte tjock men jag vill ju frtf vara hälsosam, ni fattar? ajja nog om det. En av bröderna bus( de nya tillskotten i familjen) fyller fyra idag, yay! ne nu lät jag ju sarkastisk, flåt! jag ser faktiskt fram emot tårta ;)  ska köpa presenter åt grabbn. Och nu till det satans studiebidraget: jag kanske får 500 idag(jag får hälften, since mina studiebidragspengar hamnar på ett random konto som mina föräldrar inte kommer åt) mina föräldrar är dessutom skyldig mig 500 för alla chinosarna jag köpte till min bror för drygt en månad sen. jag kanske skulle få trehundra. Jag har seriösa penga problem, jag vet inte vad jag ska göra med pengarna: jag vill köpa en kamera, nya skoor, mobil, kläder, smink, högtalare- ja som ni ser, blir min lista lång. vad är mest nödvändigt? 
som sista ämne(tro fan jag ha blogga för en heljävla månad nu) så ska jag till gullmark under lovet å våldta sannis. vad ska alla andra göra under lovet? 
 konsnären heter Linda Söderholm för er som undrar.