You don't know what you don't know

Jag fortsätter med plugget. Stabila 6000 i csn, tycker fortfarande att det var ett bra val att läsa upp mina betyg. Jag har utvecklats och blommat, lärt mig saker jag aldrig haft info om tidigare. Samtidigt som jag har insett en massa saker om världen vi lever i så har jag kommit till insikt om att jag spelar en stor rol i den. Vem vill jag vara? Hur kan jag påverka? Det är lätt att tro att utav 7 miljarder männsikor på jorden så har jag ingen "say", men truth is jag är alltid EN person. Oavsett ifall vi blir 10 miljarder till 2050 så är jag en av dem, ingen kan ändra på det. Och EN person kan göra skillnad. 
 
Jag skulle säga att med problemen som ligger runt hörnet inte bara i sverige, utan i världen, så har jag insett att vårt ytliga dryga jävla skärmsamhälle stör mig till tusen. Speciellt svenska ungdomar är föremål för mitt bottenlös a hat. Kidding. Dock tror jag att större delen av människor har det alldeles för "bra" för att palla ens göra sig medvetna om vad som kommer krävas av vår generation i framtiden. Varför skulle vi ta reda på om spanska klädmärket ZARA ur ett etiskt perspektiv är kaos? Varför skulle vi fundera på vars köper våra möbler? Varför skulle vi fundera på teknikens inflation i pris, eller att Duterte vill mörda alla pundare i filippinerna? Ur min synvinkel så är många västerlänska barns liv så pass förspänt att dessa frågor kanske aldrig ens kommer i deras tankar. För de är fullt upptagna med att scrolla facebook fast de stör sig på sin faster som BARA lägger ut töntiga clickbates, för att de är upptagna med avgöra vilken highlight som är mest poppin' och hur många jävla biltemakorvar existenz lägger ut på IG. 
 
Detta gäller inte alla. Finns pleenty av unga vegnare out there, vilket jag förespråkar. Men hade de blivit veganer ifall deras favvoyoutuber Therese Lindren åt kött? 
 
Jag är jäätteirriterande och drar alla över en kam, jajjamänsan. But this is how I feel, och näe, jag har ingen statistik på ovanstående, men kan USA äckliga jävla mansgris till president (kräks lite när jag skriver det) gå på Feeling när han uppskattar siffror i hur landet ser ut, eller vem som har avslyssnat hans telefon när, så kan jag också gå på känsla on this one. 
 
Bildresultat för Our world quotes