1, 2, 3, Fanta & Rosé!

Jag var ju i Stockholm i helgen jag!
 
Det var felra stycken som frågade varför, vissa som inte fattade. Skulle nån läsa här så skulle jag kunna informera om att jag inte har rest speciellt mycket, alls. Jag har aldrig varit i stockholm egentligen, om man inte räknar de gångerna som jag åkt genom staden med bil eller tåg. 
 
Jag vill resa mer, har världens wanderlust. Och jag har ju pengarna så why not? Well, Jag tänker i mitt huvud att "hur skulle det gå det gå till" och "då måste jag flyga och det kan jag inte göra själv", och då slutar det med att jag skiter i att ens planera det för jag har påförhand redan bestämt att jag inte kan och att det är svårt. Det här hanldar alltså om att utmana mig själv och jag har märkt att jag verkligen växer som person av att göra precis det jag inte törs eller vågar göra, varje gång jag trotsar mina egna tankar så får jag typ bättre självkänsla. Växer nån centimeter liksom.
 Det var dock svårt att boka ett flyg, checka in och gå genom säkerhetskontrollen. Det var inte helller svårt att lära sig att tunnelbanan. Svårt var däremot att gå in på Chanel på Birger Jarlsgatan and keep a straight face...
 
 
 
 
 
 
Denna sista bild har etsat sig fast på min näthinna. Jag har blivit grön inspirerad inför hösten!